Övernattningsrum

I vår föreningslokal finns ett övernattningsrum som kan användas av bostadsrättsinnehavarnas gäster.


Här finns en bäddsoffa med plats för 2 personer. Rummet har dusch, toalett samt ett litet pentry. Den som hyr rummet får själv ta med sig kuddar, lakan, täcken och handdukar. Rökning är förbjuden.


För att använda varmvatten ansvarar den som hyr rummet för att sätta igång varmvattenberedaren. Detta görs genom att sätta i varmvattenberedarens kontakt i vägguttaget. Varmvattenberedaren är placerad i soprummet längst in till vänster. När rummet lämnas drar du ur kontakten ur vägguttaget. Observera att det är normalt med en fördröjning innan vattnet blir varmt. Vid hög förbrukning kan varmvattnet tillfälligt ta slut.


På grund av allergi är husdjur inte tillåtna i övernattningsrummet. Har ni besök får gästernas husdjur bo i era hus istället.


Rummet ska vara lämnat senast kl. 14 den dag då bokningen upphör. Du lämnar rummet i det skick som du själv skulle vilja komma till det. Självklart tömmer du sopor, städar av dusch- och toalettutrymme, dammsuger rummet osv.


Om något går sönder ska det anmälas när nyckeln återlämnas. Vid skadegörelse kan föreningen kräva ersättning av den som hyrt rummet.


Föreningen tar ut en avgift på 250 kronor per natt. Avgiften betalas genom att den läggs på bostadsrättsinnehavarens kommande månadsavgift.


Bokning görs med fördel till styrelseledamoten Catharina Landin med e-post. Hämtning/lämning av nycklar görs med Catharina (eller någon annan i styrelsen).

Välkommen!


OBS! Under våren och sommaren 2023 kommer övernattningsrummet användas av byggarbetare i samband med arbete här i området. Möjligheterna till uthyrning kan därför under denna period vara begränsad.